Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 12:44

ЛИСКІВСЬКА ФІЛІЯ

 

ЦАРИЧАНСЬКОГО ЛІЦЕЮ

Меню сайту
Хто онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Візити і перегляди
Головна » Архів матеріалів

Європейська інтеграція – це зближення України з Європейським Союзом як на рівні законів, так і на рівні правил та звичаїв.

В рамках розвитку євроінтеграції України, з метою підвищення рівня розуміння здобувачів освіти процесу реалізації державної політики та основних реформ у сфері європейської інтеграції у Лисківській філії Царичанського ліцею було проведено такі інформаційно-просвітницькі заходи: інформаційний калейдоскоп «Культура традицій, звичаїв та обрядів народів Європи» (1-4 кл.), вікторина «Що ти знаєш про Європу?» ( 5 кл.), години спілкування «Євроінтеграція України – шлях у майбутнє» (6-7 кл.), географічний круїз «Мандруємо країнами Європи»(8-9кл.).

Саме наше покоління має вирішити, наскільки привабливою для України є участь в Європейському домі. І наша країна має стати повноправним членом Європейського Союзу не стільки географічно, скільки за рівнем економічного розвитку. Віримо, що не за горами ... Читати далі »

Переглядів: 78 | Додав: tzabroda | Дата: 13.04.2023 | Коментарі (0)

Возможно, это изображение 8 человек, ребенок и текстВозможно, это изображение 7 человек, ребенок, люди стоят и текст

Переглядів: 93 | Додав: tzabroda | Дата: 14.03.2023 | Коментарі (0)

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості 14 березня у Лисківській філії Царичанського ліцею проведено заходи до Дня українського добровольця: усний журнал «Хочу жити у мирній країні»( 1-4 кл.), години спілкування «Горде ім’я - доброволець» ( 5-6 кл.), інформ - дайджести «Народжені Майданом» (7-8кл.), урок – роздум «Доброволець – герой сьогодення» ( 9кл.).

Здобувачі освіти вкотре говорили про справжніх патріотів, героїв, про яких повинне знати й пам’ятати кожне покоління, переглядали та обговорювали документальні відеоролики про діяльність добровольчих формувань, взяли участь у конкурсі малюнків «Діти України за мир».

... Читати далі »

Переглядів: 91 | Додав: tzabroda | Дата: 14.03.2023 | Коментарі (0)

В історії кожного народу серед її великих творців є поети, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Таким поетом українського народу є Тарас Шевченко, чия безсмертна спадщина – одна з найбільших вершин людського генія.

9 березня 2023 року відзначаємо 209 років від дня народження видатного майстра слова, талановитого художника, славетного і величного Тараса Григоровича Шевченка. Традиційно з нагоди вшанування пам’яті Великого Українця у Лисківській філії Царичанського ліцею було проведено ряд заходів: усний журнал «Тарасові шляхи» (1-4 кл.), година спілкування «Незабутній Тарас Шевченко» (5-6 кл.), літературний квіз «Шевченкове слово в наших серцях!» (7-8 кл.), віртуальна екскурсія до музею Т.Шевченка у Каневі « Шевченко крізь віки» (9 кл.). Здобувачі освіти початкової школи залюбки взяли участь у конкурсі читців поезій Т.Шевченка «Шануймо слово Кобзаря», а дев’ятикласники сучасно та тв ... Читати далі »

Переглядів: 91 | Додав: tzabroda | Дата: 14.03.2023 | Коментарі (0)

Настане день, і зацвіте калина,

І заспівають ніжно солов'ї ,

Здобуде перемогу Україна,

Повернуться герої до рідні!

З метою вшанування мужності та героїзму народу України у відсічі збройної агресії рф, національно-патріотичного виховання здобувачів освіти 23 лютого у Лисківській філії Царичанського ліцею було проведено єдиний виховний захід «Лютий , який і не минав, та рік одним днем: як війна змінила українців та світ», приурочений річниці повномасштабного вторгнення та збройної агресії рф проти України .

Контекст заходу був спрямований на обговорення подій сьогодення. Українці витримали удар та продовжують боротись, а повномасштабний напад росії тільки пришвидшив згуртованість української нації. Національна єдність стала основою успішного спротиву. Наступ військ росії вдалося зупинити завдяки спільним зусиллям українців, які стали на захист держави в лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, в загонах територіа ... Читати далі »

Переглядів: 86 | Додав: tzabroda | Дата: 14.03.2023 | Коментарі (0)

21 лютого всі народи планети відзначають Міжнародний день рідної мови. У нас – українська!!! Милозвучна, багата, зачаровує могутніми хвилями своїх лексиконів, переливається барвистими словами – самоцвітами.

Наше слово набирало силу на пергаментах Нестора Літописця, набувало всесвітнього значення під пером Великого Кобзаря – Тараса Шевченка, Івана Котляревського, Івана Франка, Лесі Українки та багатьох інших видатних українців.

У рідному українському слові ми відчуваємо народну мудрість, високий дух пращурів та чарівну красу української природи. Без мови не може існувати жодна особистість чи держава! Збережемо рідне слово!

... Читати далі »

Переглядів: 95 | Додав: tzabroda | Дата: 21.02.2023 | Коментарі (0)

День Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

У рамках вшанування вічної світлої пам’яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді, глибокого усвідомлення причин та наслідків трагічних сторінок історії у Лисківській філії Царичанського ліцею було проведено ряд тематичних заходів. У 1-4 класах пройшли інформаційні експрес-хвилинки “Герої нашого часу”, на яких маленькі учні прослухали Гімн Україні та малювали долоньки щастя з побажаннями миру та добра. У 5-6 класах відбувся виховний захід “Україна-територія гідності і свободи”, присвячений подвигу учасників Революції Гідності та пам’яті Героїв Небесної Сотні. Учні переглянули тематичний фільм “Ангели майдану”, прослухали пісню-реквієм Небесної Сотні “Пливе кача” та долучилися до акції ... Читати далі »

Переглядів: 102 | Додав: tzabroda | Дата: 21.02.2023 | Коментарі (0)

Єднаймо наші душі і серця,

Бо наша єдність-захист України

16 лютого – День єднання. З нагоди цього свята та з метою виховання в дітей почуття патріотизму і гордості за свою державу у Лисківській філії Царичанського ліцею було проведено тематичні виховні години: «Ми – українці» (1-2 класи), «Я – людина. Ми – родина. Дім наш – Україна» (3-4 класи), «Незалежна Україна – квітучий вільний край» (5-7 класи), « В єдності наша сила» ( 8-9 класи). Активно долучилися учні до патріотичного онлайн -флешмобу «Долоньки миру» та перегляду фільму «Ми – єдина Україна».

Заходи, проведені в цей день, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо віри ... Читати далі »

Переглядів: 96 | Додав: tzabroda | Дата: 21.02.2023 | Коментарі (0)

29 січня в Україні відзначають День пам’яті героїв Крут – саме у цей день в 1918 році відбувся бій, що на довгі роки став одним із символів боротьби українського народу за свободу і незалежність.

До відзначення цієї гіркої історичної дати у Лисківській філії Царичанського ліцею були проведені такі заходи: година пам’яті та скорботи «Не стерти в пам’яті минуле» (7-9 класи), суспільно-інформаційна хвилинка «Україна – забута історія»(3-4 класи), історична відеогодина «Герої Крут – для нащадків взірець» (5-6 класи). Учні вкотре пригадали події минулого нашої країни, усвідомили неабияке значення подвигу під Крутами для майбутнього незалежної України.

Мир і злагода - це головне, що нам потрібно сьогодні. Пам'ятаючи про трагедію минулої війни, ми з надією дивимося в майбутнє і віримо в нашу державу.

... Читати далі »

Переглядів: 101 | Додав: tzabroda | Дата: 28.01.2023 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 30 31 »
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Погода
Свята України
Праздники Украины

Copyright MyCorp © 2024
uCoz