Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 16:30

ЛИСКІВСЬКА ФІЛІЯ

 

ЦАРИЧАНСЬКОГО ЛІЦЕЮ

Меню сайту
Хто онлайн

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Візити і перегляди
Головна » 2020 » Грудень » 18 » Свято Миколая Чудотворця
09:05
Свято Миколая Чудотворця

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята.  Діти з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівництва, радості і веселощів. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. 

  З нетерпінням на Святого чекали й учні Лисківської філії І-ІІ ст., які влаштували справжній зимовий квест, у ході якого діти поринули у веселу мандрівку до Святого Миколая. Подорож виявилась дуже цікавою і веселою, вони змагались між собою, виконували цікаві розвиваючі та  навчальні завдання, розповідали вірші, співали пісні, водили хороводи, відгадували загадки загалом долали перешкоди, щоб зустрітись із улюбленим своїм Святим. І звичайно ж досягли мети. Незабаром прийшов Святий Миколай з цікавими подарунками. Роздаючи солодощі, він бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися. Захід видався цікавим та різноманітним, що забезпечив  чудовий настрій на весь день.

  На свято Миколая діти з різних країн світу зазвичай пишуть листи. Саме в цей день за однією з легенд святий Миколай по срібній мотузці спускається на землю і відправляється в подорож по всій планеті. Вночі з 18 на 19 грудня добрий дідусь розкладає свої подарунки в черевички, святкові шкарпетки і під подушки всім слухняним дітям. І що цікаво, діти завжди в захопленні від того, наскільки добрий дідусь вгадав їхні бажання.

Для того, щоб святий Миколай вгадав з бажанням, потрібно йому написати листа. Діти добре знають, що  писати лист святому Миколаю потрібно заздалегідь, а то звідки ж він зможе дізнатися, що ви побажаєте отримати в якості подарунка.

  Учні   виготовили  конверти для своїх листів, також у конверти вирішили  покласти для святого Миколая  подарунки виготовлені власноруч. З великим  задоволенням  учні працювала  над своїми роботами, адже діти вірять у чудо, у те, що святий Миколай обов’язково завітає у гості до них.

  На початку листа діти розказували про свої добрі справи і хороші вчинки за цілий рік. Потім кожна дитина  просила у Миколая міцного здоров’я та добробуту для своєї родини. І головне у своїх листах діти запросили святого Миколая до себе на свято, до якого ретельно приготувалися.

  Радість і диво справжні, яких нашим дітям, можливо, не вистачає в будні дні.Тож давайте дарувати дітям радість і щастя, чарівне диво, справжню віру і надію на майбутнє. Правило віри і образ лагідності подає нам Святий. Миколай Чудотворець. Хай  свято милосердя і доброти супроводжує їх по життю. ЗІ СВЯТОМ ДРУЗІ!

Переглядів: 228 | Додав: tzabroda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт

Пошук
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Погода
Свята України
Праздники Украины

Copyright MyCorp © 2024
uCoz